150 گرم
165 گرم
5 × 170 × 240 میلی متر
5 × 170 × 240 میلی متر
انتشارات پادینا
انتشارات پادینا
مرجان نوری
افشین قادری
فارسی
فارسی
1399
1401
اول – 1399
اول – 1401
978-622-7488-34-0
9786222943837
92 صفحه
152 صفحه
تک رنگ دارای تعدادی صفحه رنگی
تک رنگ
ته چسب
ته چسب
آشنایی با عسل و ساختار شیمیایی عسل, روش های فرآوری و فرآیند عسل, شاخص های کیفیت عسل, نوشته دکتر مرجان نوری
پرورش ملکه, بیماری ها و آفات, تاریخچه و اهمیت زنبورعسل, خصوصیات زنبورعسل, رفتار زنبورعسل, عسل, فعالیت های یک کلونی, گونه ها و نژادها, مدیریت پرورش زنبورعسل, نحوه آغاز کار زنبورداری