150 گرم
165 گرم
165 گرم
7 × 170 × 240 میلی متر
5 × 170 × 240 میلی متر
5 × 170 × 240 میلی متر
انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی
انتشارات پادینا
انتشارات پادینا
محسن بلوکی
افشین قادری
پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا
فارسی
فارسی
فارسی
1398
1401
1400
اول – 1398
اول – 1401
اول – 1400
978-600-7744-68-0
9786222943837
9786222941772
79 صفحه
152 صفحه
100 صفحه
تک رنگ
تک رنگ
رنگی
ته چسب
ته چسب
ته چسب
آشنایی با عسل گرده گل و سایر فرآورده های زنبورعسل, نوشته محسن بلوکی
پرورش ملکه, بیماری ها و آفات, تاریخچه و اهمیت زنبورعسل, خصوصیات زنبورعسل, رفتار زنبورعسل, عسل, فعالیت های یک کلونی, گونه ها و نژادها, مدیریت پرورش زنبورعسل, نحوه آغاز کار زنبورداری
راهنمای عملی بیماری های زنبورعسل, نوشته پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا
مجید نصیری, مرتضی صالح پور