ایران
1000 گرم
286 گرم
25 × 165 × 235 میلی متر
913961129681728
افزایش مقاومت زنبورعسل, تامین نیاز کربوهیدرات برای زنبورعسل, تولید شده از شکر میکرونیزه، شربت گلوکز و فروکتوز, خمیر شیرین (جایگزین نهاده شکر) مخصوص زنبورعسل, ساخت ایران, قابل مصرف در تمامی فصول سال, پیشگیری از ابتلا به بیماری نوزما
آشنایی با آفات و بیماری های زنبورعسل, تالیف توسط دکتر صدیقه نبیان استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران, روش تشخیص آفات و بیماری های زنبورعسل
10 × 170 × 235 میلی متر
انتشارات دانشگاه تهران
صدیقه نبیان
فارسی
1397
چهارم – 1397
978-964-03-7001-8
177 صفحه
تک رنگ
ته چسب